miercuri, 23 decembrie 2015

Mesaje de Craciun 2015 de trimis celor dragi

Mesaje de Craciun 2015 de trimis celor dragi

Mesaje de Craciun 2015 de trimis celor dragi

Mesaje de Craciun 2015 - Craciun cât mai luminos, vis de iarnă călduros, linişte lângă cei dragi, veste bună dinspre magi!


Mesaje de Craciun 2015 - Moş Crăciun bate la uşă, scoate mâna din mănuşă şi vă dă din palma lui darurile cerului, lângă brad şi lângă foc să vă umple de noroc!

E Crăciun! Este divin! Ne uităm pe geam afară...prin zăpadă Moşul zboară ? ...Ni se trage de la vin

Moş Crăciun cu suflet bun, să v-aducă în Ajun, carduri VISA Diamant, carnavaluri pe la Rio, brazilience-n custodie. Haide, gata cu visatul, că s-a ars şi cozonacul!

Bucuria Crăciunului să ţină până în zori şi un cor de crăciuniţe să-ţi cânte de Sărbători!

Sfintele Sărbatori de Crăciun şi Anul Nou să vă aducă sănătate, putere de munca şi multe satisfacţii alături de cei dragi. La Mulţi Ani!

Fie ca spiritul blând al Sfintelor Sărbători să ningă asupra voastră doar bucurie, prosperitate, veselie şi sănătate în anul ce vine! Sărbători Fericite! La Mulţi Ani!

Gânduri bune fug spre tine, sănatate şi mult bine! Sărbători Fericite şi un Crăciun de poveste!

De Sfintele Sărbatori îţi doresc să ai parte de tot ce ai şi mai vrei, de tot ce nu ai şi iţi doreşti, de tot ce iţi lipseşte şi nu ştii! La mulţi ani!

Anul nou să-ţi aducă un strop de fericire, un strop de iubire, un strop de noroc şi dacă se poate toate la un loc.

Iti urez, tie si familiei tale, multa sanatate, fericire si MULT NOROC in viitor! LA MULTI ANI! Sper ca aceasta sarbatoare sa va aduca numai fericire in casa si familie!

Aceasta e o noapte speciala, in care poti intalni o persoana speciala! Este vorba despre copilul care ai fost. Uita pentru o noapte grijile si retraieste miracolul noptii de Craciun!

Mesaje de Craciun 2015 - Craciun cat mai luminos, vis de iarna calduros, liniste langa cei dragi, veste buna dinspre magi!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Popular Posts