joi, 11 decembrie 2014

Tendinte pentru impodobirea bradului de Craciun 2014

Tendinte pentru impodobirea bradului de Craciun 2014

Tendinte pentru impodobirea bradului de Craciun 2014


Impodobirea bradului de Craciun este una dintre cele mai frumoase traditii din lume. Intre timp, obiectele decorative au evoluat in functie de tendinte si preferinte.

O veste bună vor primi cei care nu s-au îndurat în anii trecuţi să se despartă de globurile şi podoabele roşii, pentru că revine în trend această culoare, în toate nuanţele, de la burgundy, la fucsia. La modă mai sunt acum albul pur şi strălucitor, cu efect de îngheţat sau de promoroacă, şi decoraţiunile confecţionate din material natural, precum lemn, scorţişoară, conuri, scoarţă de copac, sfoară sau sac.

Roşul reprezintă tematica predominantă în ceea ce priveşte decoraţiunile de Crăciun, pentru că oferă unei încăperi o amploare roială, bogăţie şi eleganţă.

Albul va fi reinventat în acest sezon sub formă de gheaţă şi zăpadă, în contrast cu texturile de roşu.

Naturalul se bazează foarte mult pe materiale tradiţionale, însă reinterpretate prin manufactură şi multă îndemânare. Rusticul este pur şi simplu redefinit într-o îmbinare perfectă a vechiului cu modernul, însă fără a anula simbolistica lui.

Cum se impodobeste bradul de Craciun

1. Aranjeaza instalatia luminoasa. Incepe impodobirea de la baza pomului, avand grija sa acoperi fiecare ramura mai groasa.

2. Adauga beteala. Nu exista reguli atunci cand vine vorba despre impodobirea bradului cu beteala, atata timp cat nu exagerezi la acest aspect.

3. Agata decoratiunile. Atunci cand nu stii cum sa impodobesti bradul, trebuie sa stii ca urmatorul pas este agatarea decoratiunilor specifice acestei perioade. Pentru a le scoate in evidenta pe cele care iti plac mai mult, asigura-te ca le pui in zone centrale.

4. Pune piesa centrala in varf. Aranjeaza cu grija piesa centrala care impodobeste varful bradului. Daca ai ales sa impodobesti bradul in una sau doua nuante, ai grija ca si aceasta decoratiune sa se incadreze in stil.

5. Aranjarea cadourilor. Ultimul pas, dar nu cel din urma, este aranjarea darurilor in jurul bradului, la baza lui. Nu mai ramane decat sa aprinzi instalatia si sa te bucuri alaturi de cei dragi in jurul pomului de Craciun. Pentru a intra in atmosfera, pune colinde si cantati impreuna.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Popular Posts