vineri, 12 decembrie 2014

Obiceiuri de Anul Nou pentru un 2015 perfect Bani in buzunar, vasc si ceva rosu

Obiceiuri de Anul Nou pentru un 2015 perfect Bani in buzunar, vasc si ceva rosu

Obiceiuri de Anul Nou pentru un 2015 perfect: Bani in buzunar, vasc si ceva rosu


E bine să ai bani în buzunar

Se spune că, în noaptea de Anul Nou este bine să ai bani în buzunar, altfel vei avea ghinion tot anul. Tot la capitolul finanțe, este bine să nu ai datorii la sfârșitul anului, altfel vei avea datorii tot anul. Se mai zice că, acel obiect pe care îl ai în mână de Anul Nou, la 12 noaptea, sau cel pe care pui mana imediat după ora 12 va fi cel mai important plan al vieții tale în anul care vine. Dacă îți ții iubitul de mână, îți va merge bine cu dragostea tot anul, dacă ai în mână un pahar, va fi un an vesel. De asemenea, dorința pusă la miezul nopții de Revelion are toate șansele să se împlinească.

Vâsc pe masa de Crăciun si de Anul Nou

E bine să ai pe masa de Crăciun și de Anul Nou crenguțe de vasc, aduce noroc. Iar dacă agăți calendarul înainte ca noul an să înceapă, vei avea ghinion. Dacă vrei să-ți meargă bine în carieră este bine să faci ceva care are legătură directă cu serviciul în prima zi a noului an pentru ca acesta să meargă bine în Anul Nou.

Port haine rosii

De asemenea, pentru un an norocos şi plin de iubire sunt de preferat hainele roşii, roşul fiind considerat culoarea veseliei şi a dragostei.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Popular Posts