miercuri, 31 decembrie 2014

Cele mai frumoase SMS-uri si mesaje de Revelion 2015

Cele mai frumoase SMS-uri si mesaje de Revelion 2015

Cele mai frumoase SMS-uri si mesaje de Revelion 2015


Cele mai frumoase SMS-uri si mesaje pe care sa le trimiteti de Revelion 2015

În sacul lui Moş Crăciun, să găseşti tot ce-i mai bun, o ghirlandă de iubire, globuri mari de fericire, o steluţă cu noroc şi pe cei dragi la un loc. La Mulţi Ani, Sărbători fericite!

La Mulţi Ani cu sănătate! Un An Nou cum vă doriţi. Oameni dragi mereu aproape. La mulţi ani, toţi fericiţi!

Prognoza meteo pentru această noapte: se anunţă o furtună de pupici şi îmbrăţişări! Te sfătuim să închizi umbrela şi îţi deschizi inima. La mulţi ani şi un An Nou fericit!

Bucura-te de fiecare clipa, zambeste, fii fericit si aminteste-ti un lucru: azi e ziua cea mai speciala din an asa ca traieste-o la maxim! La Multi Ani!

In aceasta zi speciala iti doresc sa gasesti dragoste si fericire in orice lucru si in orice persoana din viata ta! La multi ani!

La Multi Ani, cu ocazia aniversarii, multa sanatate si bucurie! Sa fii fericit/a, dar si sa faci fericiti pe altii. Sa fii iubit/a, dar si sa raspandesti iubire in jurul tau. Sa ai parte de tot ce e frumos in lumea asta si toate visele sa ti se implineasca!

Ganditi-va la trecerea dintre ani ca la o poarta. Puteti sa treceti prin aceasta poarta in noul an si sa luati cu voi doar lucrurile si gandurile bune. LA MULTI ANI!

Ganduri bune fug spre voi, sanatate si noroc! Sarbatori fericite si un An Nou de poveste! La multi ani!

La multi ani cu veselie, sanatate pe vecie, casa plina de bucate, dragoste pe saturate,tot ce doriti si sus paharul! La Multi Ani!

Fie ca toate visele pe care le fauriti in aceste zile magice sa se implinesca si drumul strabatut pentru realizarea lor sa va aduca bucurie in inimi, iar in case fericire si belsug. La multi ani!

Lovi-te-ar trenul fericirii, trăsni-te-ar fulgerul iubirii, căde-ţi-ar în cap un sac cu bani şi un bilet cu La mulţi ani!

Spune anului ce vine să-ţi aducă numai bine. Şi mai spune-i să îţi dea tot ce vrea inima ta: fericire, sănătate şi La Mulţi (B)Ani!

Sub un cer înalt de stele, şi cu bani şi fără bani, într-un miez frumos de noapte, lumea-şi spune: La mulţi ani! Noul An să fie un an mai bun!

La fel ca păsările, să lăsăm în urma tot ceea ce nu avem nevoie să cărăm cu noi: supărări, frică, regrete… Cât mai multe bucurii în Noul An. La Mulţi Ani!

În contul tău, la bancă numită Viaţa, am depus o urare pentru 365 de zile de fericire, sănătate, dragoste şi bucurii! Bucura-te atunci când îl vei goli! La Mulţi Ani!

Un bătrânel cu chipul drag va veni la voi în prag. Să nu-l goniţi, e Moş Ajun şi vă aduce-un an mai bun! La mulţi ani!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Popular Posts