miercuri, 5 decembrie 2012

DENISA, TICY, DANEZU, LIVIU GUTA, NARCISA SI ADI DE LA VALCEA - NOAPTE DE CRACIUN

DENISA, TICY, DANEZU, LIVIU GUTA, NARCISA SI ADI DE LA VALCEA - NOAPTE DE CRACIUN

Ticy:
Ingerii soptesc o,o,o
Lumii intregi vestesc o o o
Lumii intregi vestesc
Brad impodobit
Sarbatorile au venit

Liviu Guta:
In noaptea de Craciun
Tu esti cadoul meu cel mai bun
Nu vreau altceva o, o, o
Decat sa fii langa inima mea

Colinde Craciun 2012 - Selectie Stefan Hrusca

Colinde Craciun 2012 - Selectie Stefan Hrusca

Colinde Craciun 2012 - Selectie Stefan Hrusca

Stefan Hrusca (n. 8 decembrie 1957, Ieud, Maramureș) este un interpret român din Maramureș de muzică folk, cunoscut publicului din România mai ales prin colindele pe care le interpretează. A debutat ca artist în anul 1981 cu Cenaclul Flacăra, până în 1984 a susținut peste 1000 de spetacole împreună cu cenaclul. Începând cu anul 1991 s-a stabilit în Toronto, Canada.

Colinde de Craciun 2012 - NICOLAE GUTA - Lauda Domnului Sfant

Colinde de Craciun 2012 - NICOLAE GUTA - Lauda Domnului Sfant

Nasterea Mantuitorului Iisus Hristos este evenimentul ce a creat o sarbatoare plina de bucurie, chiar de craciun, o sarbatoare incarcata cu traditii, obiceiuri, cantece si colinde de craciun.

marți, 4 decembrie 2012

Colinde pentru copii: Astazi s-a nascut Hristos - versuri

Colinde pentru copii: Astazi s-a nascut Hristos - versuri

Astazi s-a nascut Hristos
Mesia chip luminos
Laudati si cantati
Si va bucurati.

Mititel infasetel
in scutec de bumacel
Laudati si cantati
Si va bucurati.

Vantul bate nul razbate
neaua ninge nul atinge
Laudati si cantati
Si va bucurati.

Si de acum pana-n vecie
mila domnului sa fie
Laudati si cantati
Si va bucuratï.

Cele mai frumoase urari de Craciun

Cele mai frumoase urari de Craciun 



Se scutura din nori de Sfinte Sarbatori, povesti cu ingerasi pentru copii poznasi, Povesti cu sfinti parinti pentru copii cuminti. Craciun Fericit si tot ce va doriti. “LA MULTI ANI!”

Cu colinde de Craciun, va dorim un an mai bun, si cu dragoste crestina sa primiti in dar lumina, zurgalai de flori de gheata sa va bucure de viata, mult noroc sa aveti in toate, la multi ani cu sanatate!

La Multi Ani cu bucurie! Casa, casa sa iti fie/ Masa, masa sa ramaie/ Iar in jurul ei sa vie/ Oameni buni, de omenie/ Care sa-ti aduca veselie, ganduri bune, cumpatate si urari de sanatate/ Zile multe si prospere/ De la Dumnezeu putere, sa le invingi pe cele rele!

Fie ca bucuriile si gandurile frumoase ale prezentului sa devina amintirile frumoase ale viitorului. Craciun fericit! Sa fii iubit!

Am pornit sa-ti colind de Craciun/ Sa iti cant in Ajun/ Bucuria s-o simtim/ Pe Iisus sa il cinstim. Craciun fericit!

Un Craciun cu sanatate/ Masa plina cu bucate/ Casa plina cu lumini, ce asteapta oameni buni/ Oameni buni cu suflet mare/ La Multi Ani si la mai mare!

Cu colinde de Craciun/ Iti doresc un an mai bun/ Si cu dragoste crestina sa primesti in dar lumina/ Zurgalai de flori de gheata/ Sa te bucuri mereu de viata/ Mult noroc sa ai in toate/ La Multi ani cu sanatate


“Din batrani se povesteste ca-n seara de Craciun se intampla miracole. Sa nu uitam insa miracolele mici, cotidiene de langa noi, care ne pot face viata luminoasa si senina. Craciun fericit!”

“Oriunde te-ai afla, Mos Craciun te va vizita, si-ti va aduce ce-ti doresti, un merry christmas ca-n povesti, si te rog nu-l refuza, ca vine din partea mea!”

“Sa gasiti pe fiecare ramura a bradului implinirea viselor si cheia succeselor viitoare, iar MOS CRACIUN sa aduca doar pentru voi un sac plin. La multi ani!”

“Bradul e impodobit, Mosul inca n-a sosit, Incepeti sa colindati, Si pe el sa-l asteptati. Va veni la fiecare, Cu cadouri si-o urare: Un Craciun plin de iubire, Sanatate, fericire, Mult noroc si impliniri Si ani plini de bucurii”

“Anul nou sa-ti aduca un strop de fericire,un strop de iubire,un strop de noroc si daca se poate toate la un loc.”

“Sa ne pierdem printre globuri si beteala, sa alergam prin ninsoare ca niste copii, sa ne ingropam in cadouri si sa ne iubim ca doi nebuni… de Sarbatori!”

“Abia astept anul ce incepe pentru a-l putea petrece alaturi de tine.
Iti urez cele mai fericite sarbatori!”

“Sunt nerabdator sa petrec inca o data sarbatorile de iarna cu tine. Ma simt ca intr-o poveste, sunt fermecat sa am in preajma mea o fiinta atat de magica intr-o perioada magica a anului.”


Popular Posts