miercuri, 4 ianuarie 2012

Cum va fi anul 2012 - Horoscop

Cum va fi anul 2012 - Horoscop


Din punct de vedere astrologic, anul 2012 se caracterizeaza prin numeroasele aspecte si evenimente care implica planete aflate in semne mutabile. Iar semnele mutabile inseamna schimbare.

In 2012, nu mai putin de 4 planete tranziteaza semnele mutabile. De asemenea, 3 eclipse (din totalul de 4 eclipse) si 2 retrogradari au loc in Gemeni si Sagetator sau in Fecioara si Pesti. Toate aceste evenimente si aspecte astrologice care au loc in semne mutabile sugereaza ca anul 2012 va fi un an cu multa instabilitate.

Schimbarile la care asistam deja de ceva vreme (si care includ criza financiara mondiala si revoltele din Orientul Mijlociu si nordul Africii) tradeaza influenta lui Uranus in Berbec si a lui Pluton in Capricorn. Uranus si Pluton vor forma aspecte exacte in iunie si septembrie 2012, dar efectele lor se resimt pe tot parcursul anului 2012.

Uranus este planeta schimbarilor si a evenimentelor surprinzatoare. Pluton este asociat cu evenimentele globale si finantele mondiale, iar cand se afla in Capricorn este asociat si cu guvernarea, regulile si structura. Iar cand Uranus si Pluton se afla in conflict, ne putem astepta la schimbari pe multe planuri, la scara planetara.

Jupiter petrece prima jumatate a anului 2012 in Taur, semnul asociat cu stabilitatea si banii. Din aceasta pozitie, Jupiter continua sa contribuie la intarirea economiei mondiale. La 11 iunie 2012, Jupiter trece in Gemeni, unde va ramane timp de aproximativ 1 an. Jupiter in Gemeni favorizeaza invatatura, educatia si comunicarea de toate tipurile.

In primele 3 trimestre ale anului 2012, Saturn in Balanta pune accentul pe relatiile interumane. Oamenii si buna intelegere cu cei din jur conteaza mai mult decat posesiunile materiale.

La 5 octombrie 2012, Saturn trece din Balanta in Scorpion, semn asociat cu finantele. Prin urmare, timp de 2 ani si jumatate, cat dureaza tranzitul lui Saturn prin Scorpion, vom asista la restructurari in domeniul financiar, atat la nivel personal cat si la nivel statal si mondial, indiferent daca aceste restructurari vor fi planificate sau impuse de imprejurari. De asemenea, vom asista la o reasezare a valorilor si la sporirea economisirii.

La 3 februarie 2012, Neptun trece din Varsator in Pesti, unde va ramane pana in 2025. Neptun in Pesti pune accentul pe sanatate si vitalitate, pe mediu si pe oceanul planetar. De asemenea, Neptun in Pesti sporeste interesul pentru actiuni caritabile si intrajutorare. Este posibil ca oceanele sa devina o sursa importanta de energie.

Este evident ca anul 2012 va aduce noi schimbari. Iar schimbarea aduce intotdeauna noi oportunitati, pentru cei care stiu sa fie flexibili si adaptabili. In loc sa te opui schimbarii, foloseste-ti experienta si competenta pentru a profita de noile oportunitati!

luni, 2 ianuarie 2012

La Multi Ani 2012

Fie ca bucuriile si gandurile frumoase ale prezentului sa devina amintirile frumoase ale viitorului.
Un An Nou exceptional!

Popular Posts