joi, 13 decembrie 2012

Urari de anul nou 2013

Urari de anul nou 2013


Fie ca anul 2013 sa iti aduca realizari pe toate planurile: dragoste, prietenie, momente haioase, sanatate si neaparat o marire de salariu!

-Prognoza meteo pentru aceasta noapte: se anunta o furtuna de pupici si imbratisari! Te sfatuim sa inchizi umbrela si iti deschizi inima. La multi ani si un An Nou fericit!

-Iti doresc atâtea clipe fericite catii fulgi de nea într-o iarna ca-n basme. Un an nou mai bun, cu pace si liniste in suflet si multă dragoste în inima. La multi ani!


-Te-ai gandit unde petreci Revelionul 2013? Sa nu uiti sa iei cu tine: voia buna, lumina in gand si veselia de alta data!

-Acum, cand lumea noastra mai creste cu un an, iti doresc sa primesti cea mai mare felie de fericire si noroc cu care sa-ti umpli inima si casa, azi si pentru tot restul anului. La multi ani!

-Lasati o parte din lumina artificiilor aprinse in noaptea Anului Nou sa va lumineze. Fie ca anul care vine sa fie pentru voi o punte spre ceva mai bun, mai luminos. La multi ani!

2 comentarii:

Andreea spunea...

Frumoase urarile , dar obiceiurile te lasa mut.

Unknown spunea...

Va doresc de 2013 ori cate 12 luni de fericire, 52 de saptamani de distractie, 365 de zile de succes, 8760 de ore de sanatate si 525600 de minute de noroc! La multi ani!

Trimiteți un comentariu

Popular Posts