vineri, 9 noiembrie 2012

Decoratiuni Craciun 2012

Decoratiuni Craciun 2012

Chiar daca anotimpul nu prevesteste venirea iernii, deja au aparut decoratiunile de Craciun 2012 prin magazinele de specialitate.

Craciunul de anul acesta aduce ceva noutati in materie de decoratiuni. Vedetele sarbatorilor sunt decoratiunile din panza si lemn, in clasicele nuante de maro si rosu, care amintesc de copilarie. Intr-un cuvant, ne intoarcem in timp, la traditional.

1. Din feliutele uscate de portocale sau lamai se pot face decoratiuni magnetice pentru frigider. Se lacuiesc si se prind cu lipici de un magnet mic.

2. Pentru decoratiuni de usa se pot folosi si colacei cu miere facuti in casa, pe care sa-i impodobim cu crengute mici de brad si panglicute colorate.

3. Daca am cumparat o coronita din brad simpla putem sa-i facem fundite rosii. Nu e greu deloc de realizat dar efectul va fi deosebit.

4. O idee interesanta este de a ne impodobi bradul doar cu lucruri care pot fi mancate: fructe uscate sau crude, mere, nuci, portocale, figurine din turta dulce.

5. Putem taia dintr-un carton colorat modele cu braduti, stelute, mosi, om de zapada. Se lipesc spate in spate, cate doua figurine, pentru a fi colorate de ambele parti. Daca cartonul nu este colorat il putem picta chiar noi in diverse culori.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Popular Posts