sâmbătă, 31 decembrie 2011

Urari de Anul Nou haioase

Urari de Anul Nou haioase

# Un An Nou mult mai dulce! La Multi Ani!

# Sper ca anul care vine sa-ti aduca numai zile albe si frumoase ca zapada de pe brazi. La Multi Ani!

# Anul Nou a venit, spiritul a intinerit! La multi ani 2012!

# Iti doresc ca in anul 2012 sa ai parte de 12 luni de sanatate, 52 de saptamani fericite, 365 de zile cu bogatie, 8760 ore de intelepciune, 525600 minute de distractie si in final 31536000 de secunde petrecute alaturi de persoana pe care o iubesti!
-->
# Iti urez un An Nou plin de fericire si liniste sufleteasca! La Multi Ani!

# Fie ca sarbatorile de iarna sa iti aduca liniste sufleteasca, mult noroc si iubire! Un An Nou alaturi de cei dragi si apropiati sufleteste. La Multi Ani!

# Catelus cu parul cret, sa ai jeep-ul in cotet si o vila cu piscina, pe Madonna ca vecina. O lopata pentru bani, la anul si La Multi Ani!

# Va doresc ca in Anul Nou ce vine sa aveti parte de 12 luni de Sanatate, 52 de saptamani de Fericire, 365 zile pline de Bogatie, 8760 ore de Intelepciune, 525600 minute de Bucurie, 31536000 de secunde petrecute alaturi de cei pe care ii iubesti

# La multi ani cu sanatate, Domnul sa va dea de toate, poate un strop de fericire, poate unul de iubire, poate unul de noroc, poate toate la un loc!

# Anul Nou sa iti aduca sanatate si putina munca, sa fi buna si iubita si o viata fericita si multi bani, daca o sa ai si la alti o sa dai. La multi ani 2011!

# Din gama fulgilor ce cad si din a lor sclipire, eu va doresc tot cei mai drag, multi ani si fericire! La multi ani!

# In primul rand iti doresc multa sanatate si fie ca anul 2011 sa iti umple inima de bucurie si fericire. La multi ani!

# In contul tau 2012, la Banca "Viata" am depus 365 de zile de fericire, sanatate, dragoste si bucurii. La multi ani!

# Un 2012 in care sa ai tot ce nu poti cumpara cu bani!

# Fie ca Iubirea, Intelepciunea, Increderea si Generozitatea sa va calauzeasca pasii in noul an! La multi ani!

# Ieri e istorie, maine e mister, azi e un dar. Un dar de impartit cu apropiatii. La Multi Ani si Un An Nou Fericit!

# Noul an sa va fie presarat cu realizari remarcabile, impliniri, fericire si nu in ultimul rand sanatate!

# Nou este anul ce vine, noi sunt visele noastre, noi sunt dorintele nostre, noi sunt spiritele noastre, dar calduroasele mele urari sunt pentru totdeauna! Un An Nou asa cum ai visat!

# Fie ca bucuriile si gandurile frumoase ale prezentului sa devina amintirile frumoase ale viitorului. Un An Nou exceptional!

# Sufletul tau sa vibreze in armonie si pace, iubirea sa te primeasca in bratele-i pline de caldura, iar norocul sa te urmeze oriunde… Anul ce vine sa te ajute sa descoperi minunea unei vieti implinite! La Multi Ani!

# Sufletul tau sa vibreze in armonie si pace, iubirea sa te primeasca in bratele-i pline de caldura, iar norocul sa te urmeze oriunde... Anul ce a venit sa te ajute sa descoperi minunea unei vieti implinite!

Urari de Anul Nou 2012

Urari de Anul Nou 2012

# Eu iti doresc de Anul Nou, doar Sentimente drept cadou! La multi ani!

# In fiecare picatura a sampaniei pe care o bei in cinstea noului an sunt urarile mele de bine, pline de cele mai frumoase si calduroase ganduri! Un an minunat!

# 1000, ba chiar 2011 urari de bine! Un An Nou fericit!

# Imi datorezi cadoul promis, dar nu mai poti sa mi-l dai pentru ca nu puteai sa imi faci decat unul singur, sa petreci prima secunda din Anul Nou alaturi de mine. La multi ani!

# Vine un uragan de fericire, dragoste si liniste cu urarea ca anul 2012 sa-ti aduca toate aceste lucruri.

# In 2011 o sa ii cer lui Dumnezeu sa-ti dea sanatate, dar ca sa iti umplu sufletul cu dragoste, o sa ma ocup personal.

# Viata mea ar fi goala fara tine, iar contul meu bancar ar fi plin. Un an nou fericit!

# Daca toata lumea iti doreste ca aceasta zi sa fie una minunata, eu iti urez ca toate zilele ce urmeaza sa fie pline de bucurii si realizari astfel incat acest nou an sa iti umple sufletul de voie buna! La multi ani 2012!

# Fie ca anul 2011 sa iti aduca realizari pe toate planurile: dragoste, prietenie, momente haioase, sanatate si marire de salariu!

# Inchide ochii si pune-ti o dorinta! Am auzit ca de Anul nou orice vis poate deveni realitate si sper sa ti se intample si tie! La multi ani fericiti!

# In anul care vine imi doresc sa am alaturi numai persoane fericite. Stiu ca dorinta mi se va implini si mai stiu ca meriti sa fii fericit(a). Hai sa ne bucuram impreuna de anul ce vine intr-o atmosfera plina de armonie si iubire! La multi ani!

# Deschide-ti inima in noaptea dintre ani, lasa bucuria unui nou inceput sa iti patrunda in suflet, paseste cu speranta si incredere si nu uita ca cineva se va gandi in miez de noapte la tine si iti va dori toata fericirea din lume!

# In seara dintre ani te invit sub o crenguta de vasc sa ne punem aceeasi dorinta si sa o facem sa se implineasca in anul ce va urma. Accepti invitatia?

# Anul care vine sa iti aduca speranta unui nou inceput, energia necesara pentru a-ti implini toate obiectivele, intelepciunea de a aprecia fiecare zi prin micile bucurii pe care ti le ofera si pe acel cineva care sa te faca sa zambesti.

vineri, 30 decembrie 2011

Urari amunzante de anul nou

Urari amunzante de anul nou


Aho, aho, prieten bun… Care stai pe mess acum… I-a opreste-te din scris… Si-asculta ce-am de zis… Chiar de esti cu DND… BE RIGHT BACK sau NMD… Sper sa nu imi dai ignore… Ca iti spun un plugusor… N-am intrat sa te stresez… Am intrat sa iti urez… La Multi Ani si fericire… Liste de id-uri pline!

In anul ce vine, sa te ploaie bucuria, sa te lumineze pacea, sa te fulgere sageata lui Cupidon, sa te ninga cu fericire si sa te viscoleasca cu euro. La multi anisori!

Anul nou ce va veni sa-ti aduk bucurii, concediu 8 luni pe an si salariu barosan! In Paris sa-ti cheltui banii k sa moara toti dusmanii, sa traiesti k si bunica… LA MULTZI ANI! si pupa sticla…..

Spune anului ce vine,
sa-ti aduca numai bine…
si mai spune-i sa iti dea,
tot ce vrea inima ta…
fericire, sanatate si multi bani
“La Anu’si La Multi Ani!”

Miine anul se-noieste vinisorul se scumpeste si incepe a te turba de pe picioare a te lua,banka-i grea stacanul mare ,semne bune asta are,semne bune din belsug i-an mai toarna citi-un krug!!!!!!!!!!!!!

joi, 29 decembrie 2011

Urari de anul nou


Urari de anul nou

Traieste un adevarat pastel de iarna, cu valuri de ninsoare. Asculta-ti vocea sufletului, alunga frigul din el, fii deasupra linistei creata de dansul fulgilor de nea. Sarbatori fericite si un An Nou de poveste!


Fie ca anul care vine sa insemne pentru tine o noua treapta pe care o urci. Iti doresc o viata implinita si fericita! La multi ani!


Treci peste ce-a fost, crede cu adevarat in tine. Anul Nou e o carte deschisa cu retetele succesului, alege ce ti se potriveste si porneste la drum cu incredere

Gandeste-te la trecerea dintre ani ca la o poarta. Poti sa treci prin aceasta poarta in noul an si sa iei cu tine numai lucrurile bune si apoi sa inchizi poarta in urma ta, astfel incat grijile si supararile sa nu te poata urma. La multi ani!

Sa prinzi aripi pentru a trece cu usurinta peste ceea ce aduce Noul An. Culege ce e frumos si bucura-te cu adevarat. Petrece frumos la inceput de an pentru a trai senzatii tari tot anul! La multi ani!

Wishes and greetings for a Happy New Year

-->

Wishes and greetings for a Happy New Year


 May this new year bring many opportunities your way, to explore every joy of life and may your resolutions for the days ahead stay firm, turning all your dreams into reality and all your efforts into great achievements.

 New Year is the time to unfold new horizons & realize new dreams, to rediscover the strength & faith within u, to rejoice in simple pleasures & gear up 4 a new challenges. Wishing u a truly fulfilling new year!


 Every man should be born again on the first day of January.  Start with a fresh page.  Take up one hole more in the buckle if necessary, or let down one, according to circumstances; but on the first of January let every man gird himself once more, with his face to the front, and take no interest in the things that were and are past.

 Memorable moment r celebrated together,
U r my best friend for now & forever,
Make me Miss U even more this New Year,
Hope this year bring Happiness for you Dear.


HAPPY NEW YEAR
Receive my simple gift of LOVE
Wrapped with SINCERITY
Tied with CARE &
Sealed with BLESSINGS
2 Keep u HAPPY & SAFE all the life long.
HAPPY NEW YEAR....

 For last year's words belong to last year's language
And next year's words await another voice.
And to make an end is to make a beginning.

miercuri, 28 decembrie 2011

Uraturi cu umor - In seara lui Vasile Sfantu'



Uraturi cu umor - In seara lui Vasile Sfantu

-->
In seara lui Vasile Sfantu
Mi-a luat caciula vantu,
Si mi-a dus-o sus pe casa,
Tocmai aici la dumneavoastra.
Si-am venit sa-mi i-au caciula,
Sa va spun si uratura!..
Buna seara gospodari!..
Gospodari si gospodine si voi tinere copile,
Am pornit in asta seara cu putina indrazneala,
Sa va vizitez din nou c-an seara de Anul nou!..
Patru in mana tine sacu'
Doi in prag astept colacu'
Dar eu mai smecher nitel,
Tin in mana un clopotel,
Si spunand minciuni si glume..
Ca sa fiu placut la lume.
La ureche clopotei
La picioare zurgalei
Sa strigam cu totii : hãi !
Are o fata mosu' Ghita,
Cu palton si cu rochita,
Vinde oala cu smantana,
Sa-i cumpere ceas la mana,
Vinde scroafa din cotet,
Ca sa-i faca parul cret.
La ureche clopotei
La picioare zurgalei
Sa strigam cu totii : hai !


In seara de Sf Vasile copiii si tinerii merg din casa in casa cu rari de bine pt anul care vine pt gazde care in schimb ii recompenseaza cu bani, covrigi, dulciuri sau nuci.

New Year SMS Messages for 2012

-->

New Year SMS Messages for 2012

There have been many time in 2011
when I may disturbed you
troubled u
irritated u
bugged u...
today I just wanna tell you...
I plan to continue it in 2012.


With all the Rose's Perfume
& with all the lights in the world
& with all the children Smiles...
I Wish U that your all dreams comes True..
*HAPPY NEW YEAR 2012*

Before the golden sun sets,
2011's calender is destroyed,
And mobile networks get jammed,
I wish in 2012 every moment is enjoyed

This is last evening of 2011
Last sun of 2011
Has spread its shine
On earth,
Feel remaining
Moments of last day,
Scatter happiness
Best of luck for 2012

My wishes for you in year 2012
Great start for Jan,
Love for Feb,
Peace for march,
No worries for April
Fun for May,
Joy for June to Nov,
Happiness for Dec,
Have a lucky and wonderful 2012.


Nights are Dark but Days are Light,
Wish your Life will always be Bright.
So my Dear don't get Fear
Coz, God Gift us a "BRAND NEW YEAR".
*HAPPY NEW YEAR*

Oh my Dear, Forget ur Fear, / Let all ur Dreams be Clear, / Never put Tear, Please Hear, / I want to tell one thing in ur Ear / Wishing u a very "Happy NEW YEAR"!

marți, 27 decembrie 2011

Obiceiuri la trecerea dintre ani


Obiceiuri la trecerea dintre ani


Cel puţin ca formă de amuzament, asta în cazul în care nu faci parte din categoria persoanelor care cred cu adevărat în superstiţii, cumpăna dintre ani poate fi un moment pe care să-l marchezi cu ceva mai mult decât o şampanie şi artificii.

În afară de alegerea uneori chinuitor de lungă a hainelor pe care să le porţi, a locului şi a persoanelor cu care să sărbătoreşti evenimentul, mai sunt şi mici obiceiuri sau superstiţii care pot adăuga sare şi piper.
-->
1. Un articol de lenjerie intimă roşu, un sutien, o pereche de chiloţi sau un portjartier aduc noroc în anul care vine şi sunt un semn de prosperitate. Dacă nu, este suficient să te îmbraci cu haine noi ori nepurtate.

2. Banii pe care să îi ţii în buzunar deschid calea către o situaţie financiară bună şi aduc oportunităţi de a-ţi creşte veniturile.

3. Dacă în secundele de trecere din vechiul în noul an îţi săruţi partenerul, relaţia dintre voi va fi una plină de dragoste şi pasiune, de aceea e bine ca dacă ai planuri serioase legate de cuplul vostru, să nu ratezi momentul şi să-l transformi într-unul romantic.

4. Este bine să nu intri în noul an cu datorii neachitate, pentru că asta ar putea atrage pagube financiare şi lipsuri materiale. Nici să dai bani în zilele de 31 decembrie sau 1 ianuarie – nu cred că îţi doreşti să ţi se scurgă banii printre degete în următoarele douăsprezece luni...

5. Nu uita ca la 12 noaptea să ţii în mână ce-ţi doreşti mai mult anul următor (sau măcar să ţii o mână pe el...). Dacă sunt bani, o să-ţi meragă bine cu banii tot anul, dacă e partenerul, veţi avea o relaţie minunată şi înfloritoare, dacă e paharul de şampanie e clar că o s-o ţii tot într-o distracţie.

6. O crenguţă de vâsc pe masă sau atârnată deasupra uşii aduce noroc pe toate planurile.

7. Nu înlocui calendarul înainte să se termine anul, aduce ghinion, şi nici nu rupe ultima filă înainte de miezul nopţii.

8. Chiar dacă coşul de gunoi e plin ochi, nu îl arunca în prima zi din an şi nici altceva din casă. Este de preferat să intre în casa ta obiecte sau persoane decât să iasă. Prima persoană care-ţi intră pe uşă e bine să fie un bărbat brunet. Dacă e blond sau roşcat sau primeşti o femeie, nu e semn bun.

9. Nu spăla în prima zi a noului an şi este bine ca locuinţa să fie cât mai curată.

10. Dacă eşti nemăritată, împrumută o verighetă şi poart-o pe inelarul de la mâna stângă, aşa îţi poţi visa viitorul soţ (dacă apuci să dormi spre dimineaţă).

11. Însă de departe cel mai bun lucru pe care poţi să-l faci este să-ţi notezi pe o listă toate lucrurile pe care doreşti sau să le ai şi să o porţi la tine în noaptea de Revelion. Apoi, s-o reciteşti cât mai des şi îţi doresc ca de fiecare dată să mai bifezi una dintre realizări, pas cu pas.

Uraturi anul nou - Uratura de la Mihaileni


Uraturi anul nou - Uratura de la Mihaileni

Aho, aho copii si frati,
Stati putin si nu mânati,
Lânga boi v-alaturati
Si cuvântu-mi ascultati:

-->
S-a sculat mai an badica Traian,
A încalecat un cal laur,
Cu nume de Graur,
Cu saua de aur,
Cu frâul de matasa
Cât vita de groasa,
Cu coama de argint
De ajungea pâna la pamânt.

Mânati mai: hai, hai !

S-a pornit la arat,
La arat si semanat.
Brazda neagra rasturna,
Grâul rosu semana,
Cu boroana boronea
Grâu-n urma rasarea,
Cu groparul gropa,
Grâu-n urma înspica.

Ia mai mânati mai: Hai - Hai!

La luna, la saptamâna badica Traian
Într-o dimineata s-a sculat
Pe cal a încalecat
Si la câmp a alergat
Sa vada de-i grâul copt.

Grâul era copt rascopt
Numai bun de pus în snop.
De trei ori lanul a înconjurat,
Trei spice în mâna a luat,
În palme le-a frecat,
În buze le-a suflat,
În basmaluta le-a legat
Si acasa la femeie a alergat.

Mânati mai: Hai, Hai!

- Mai femeie, mai femeie,
Grâul nostru o sa pieie.
- Taci, barbate blestemate,
Nu te îngrijora,
Ca te-i duce la târg la Soroca,
Unde se vinde fierul cu oca
Si-i face seceruice maruntele
Pentru fete tinerele,
Seceruici cu manunchi de tei
Pentru flacaiasi holtei
Seceruici mai zgrunturoase
Pentru babe grebanoase.

Mânati mai: Hai, Hai!

S-a dus badica Traian la târg la Soroca,
Unde se vinde fierul cu oca.
Da pe ulita cea mica,
Nu gaseste nimica,
Da pe ulita cea mare
Si-ntâlneste un mester mare,
Cu luleaua-n dinti, cu doba-n spate,
Plin de toate.

- Mai dobare, mester mare,
Fa-mi seceruice maruntele
Pentru fete tinerele,
Seceruici cu manunchi de tei
Pentru flacaiasi holtei,
Seceruice mai zgrunturoase
Pentru babe grebanoase.

Secerele s-au gatit,
Pe la toti le-au împartit
Si la lucru s-au pornit,
Si la lucru mi s-au dat,
Mi s-au dat la secerat,
Cu dreapta secerau,
Cu stânga manunchi faceau,
Cu amândoua snopi legau
Si în clai îi asezau.

Ia mai mânati mai: Hai, Hai!

Badica Traian loc de arie cata,
Loc de arie si-a gasit
La capatul pamântului,
În bataia vântului.
A ales noua iepe - sure iepe,
De noua ani sterpe,
Cu copitele crapate,
Cu maliga astupate,
Cu fâsii legate,
Pe unde calcau
Pamântul prabuseau.
Si le-a pus la treierat,
Cu copitele spicele farâmau,
Cu narile vânturau,
Cu cozile felezuiau,
Cu botul în saci puneau.

Mânati mai: Hai, Hai!

A încarcat 12 care mocanesti
Si 12 boieresti
Si le-a dus la moara la Hârlau
Unde se macina încet si rau
Si-a dat de-un moraras
Cu chica toporas:
- Mai morare, mai morare,
Hatu-ti mama cui te are,
Pâna maine dimineata
De nu-mi va fi faina rece ca gheata
De mâna te-oi apuca
Peste moara te-oi arunca
Si guzganii te-or mânca.
A doua zi dimineata
Faina era rece ca gheata.

Mânati mai: Hai, Hai!

Când vedea boii venind,
Carele scârtâind
Si flacaii chiuind,
Lelea Tamara a alergat în camara
Si-a gasit o sita rara,
A alergat din camara-n casa
Si-a gasit o sita deasca.
A cernut un sac
Si-a facut un colac,
Un colac mare rotat
Pe piatra morii masurat
Cu zahar zaharit
Pentru noi plugari gatit.

Opriti mai: Aho, Aho!

Am mai ura, am mai ura,
Dar nu suntem de ici-colea,
Da suntem de la Mitoc,
Unde-ngheata apa-n toc
Si galustele la foc,
Iar motanul cotonog
Într-un fund de poloboc!

Am mai ura, am mai ura,
Dar nu suntem de ici-colea,
Da suntem de la Ciuca-Buca
Unde se face mamaliga cât nuca
Si-o pazesc 12 cu maciuca.
Când am dat sa iau o farâmitura,
mi-a tras unul o dispicatura
De mi-au sarit toti dintii din gura!

La anul si la multi ani!

In seara de Sf Vasile copiii si tinerii merg din casa in casa cu rari de bine pt gazde care in schimb ii recompenseaza cu bani, covrigi, dulciuri sau nuci.

Popular Posts