sâmbătă, 31 decembrie 2011

Urari de Anul Nou haioase

Urari de Anul Nou haioase

# Un An Nou mult mai dulce! La Multi Ani!

# Sper ca anul care vine sa-ti aduca numai zile albe si frumoase ca zapada de pe brazi. La Multi Ani!

# Anul Nou a venit, spiritul a intinerit! La multi ani 2012!

# Iti doresc ca in anul 2012 sa ai parte de 12 luni de sanatate, 52 de saptamani fericite, 365 de zile cu bogatie, 8760 ore de intelepciune, 525600 minute de distractie si in final 31536000 de secunde petrecute alaturi de persoana pe care o iubesti!
-->
# Iti urez un An Nou plin de fericire si liniste sufleteasca! La Multi Ani!

# Fie ca sarbatorile de iarna sa iti aduca liniste sufleteasca, mult noroc si iubire! Un An Nou alaturi de cei dragi si apropiati sufleteste. La Multi Ani!

# Catelus cu parul cret, sa ai jeep-ul in cotet si o vila cu piscina, pe Madonna ca vecina. O lopata pentru bani, la anul si La Multi Ani!

# Va doresc ca in Anul Nou ce vine sa aveti parte de 12 luni de Sanatate, 52 de saptamani de Fericire, 365 zile pline de Bogatie, 8760 ore de Intelepciune, 525600 minute de Bucurie, 31536000 de secunde petrecute alaturi de cei pe care ii iubesti

# La multi ani cu sanatate, Domnul sa va dea de toate, poate un strop de fericire, poate unul de iubire, poate unul de noroc, poate toate la un loc!

# Anul Nou sa iti aduca sanatate si putina munca, sa fi buna si iubita si o viata fericita si multi bani, daca o sa ai si la alti o sa dai. La multi ani 2011!

# Din gama fulgilor ce cad si din a lor sclipire, eu va doresc tot cei mai drag, multi ani si fericire! La multi ani!

# In primul rand iti doresc multa sanatate si fie ca anul 2011 sa iti umple inima de bucurie si fericire. La multi ani!

# In contul tau 2012, la Banca "Viata" am depus 365 de zile de fericire, sanatate, dragoste si bucurii. La multi ani!

# Un 2012 in care sa ai tot ce nu poti cumpara cu bani!

# Fie ca Iubirea, Intelepciunea, Increderea si Generozitatea sa va calauzeasca pasii in noul an! La multi ani!

# Ieri e istorie, maine e mister, azi e un dar. Un dar de impartit cu apropiatii. La Multi Ani si Un An Nou Fericit!

# Noul an sa va fie presarat cu realizari remarcabile, impliniri, fericire si nu in ultimul rand sanatate!

# Nou este anul ce vine, noi sunt visele noastre, noi sunt dorintele nostre, noi sunt spiritele noastre, dar calduroasele mele urari sunt pentru totdeauna! Un An Nou asa cum ai visat!

# Fie ca bucuriile si gandurile frumoase ale prezentului sa devina amintirile frumoase ale viitorului. Un An Nou exceptional!

# Sufletul tau sa vibreze in armonie si pace, iubirea sa te primeasca in bratele-i pline de caldura, iar norocul sa te urmeze oriunde… Anul ce vine sa te ajute sa descoperi minunea unei vieti implinite! La Multi Ani!

# Sufletul tau sa vibreze in armonie si pace, iubirea sa te primeasca in bratele-i pline de caldura, iar norocul sa te urmeze oriunde... Anul ce a venit sa te ajute sa descoperi minunea unei vieti implinite!
-->

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Popular Posts