vineri, 23 decembrie 2011

SMS-uri haioase de Craciun

SMS-uri haioase de Craciun

-->
- Nu suna la 112 daca la tine in camera vezi un barbat gras si cu barba lunga care vrea sa te vare intr-un sac, caci este  trimis de catre mine… Mi te-am cerut ca dar de Craciun.

- Sarbatorile cand vin, sa va fie cosul plin, sa aveti pe saturate, casa plina, sanatate! Punga sa geama de bani, mult noroc si La Multi Ani!

- Sa stii ca Mos Craciun este sechestrat la mine acasa! Daca vrei sa vina si la tine, trebuie sa-mi dai ceva acel ceva ce imi doresc tare mult… ;)

- Ho! Ho! Ho! Ati vazut un ren maro? Sau un spiridus in bleu? S-aveti Mos gustos, bogat, un An Nou de invidiat, sanatate, La Multi Ani (si la multi bani)!

- De acest Craciun imi doresc o multime de cadouri, dar nu de la Mos Craciun, ci de la tine…

- Nu este de mirare ca Mos Craciun este mereu plin de bucurie. El stie unde stau fetele nu prea cuminti…

- La ferestre cad stelute, iar pe foc sunt sarmalute, bradul este gata impodobit, Mosul este cam grabit si pe tine iar te-a sarit!

- Cred in Mos Craciun si mai cred in dragostea adevarata pentru ca intotdeauna in seara de Ajun dorintele mele s-au implinit… Te-am am pe tine…

- I-am trimis Mosului niste poze cu tine si uite ce cadou ti-a facut el de Craciun dupa ce le-a vazut, o carte cu poezii de dragoste numai pentru tine! Esti asa frumoasa incat s-a indragostit Mosul de tine!

- De Craciun i-am cerut Mosului altceva decat cadouri, i-am cerut sa-mi imprumute un ren sa zbor cu el pana la nori ca sa pot saruta fiecare fulg ce-o sa cada peste tine in noaptea de Craciun.

- Mos Craciun bate la usa, scoate mana din manusa, si va da din palma lui darurile cerului, langa brad si langa foc sa va umple de noroc!

- Tot anul m-am gandit ce mesaj de Craciun sa-ti trimit, dar acum craciunul a venit si mesajul tot nu l-am gasit, asa ca iti urez doar un Craciun Fericit!

- Iti urez ca sa ai parte de totul si nimic in acest Craciun! … Sa ai parte de TOT ce e mai bun si NIMIC din ce te poate face sa suferi!

- Pe la colturi uni spun, ca exista mos craciun, ca i-ai scris si c-o sa vina sa v-aduca-n pumni lumina! Langa brad si langa foc, sa va umple de noroc!

- L-am visat pe Mos azi noapte, venea tare de departe cu un sac mare in spate sa aduca sanatate, deci asteapta-l ca el vine, chiar daca acum este la mine!

- Un an nou mai fericit, Cu de toate garnisit, Sanatate si iubire Si cu multa fericire!

- Sa va fie casa, casa / Cu bucate noi pe masa / Mos Craciun cu sacul plin / Drumu’n viata cat mai lin / Bogatie cata vreti / Sanatate pentru toti / Iar la anul care vine / Sa va fie si mai bine!

- Iata vine Mos Craciun, fara sanioara, Un ren e bolnav nu-i zapada afara, Dar in sacul lui are incarcate, Sincere urari,multa sanatate, Doar belsug in casa si o viata frumoasa… LA MULTI ANI!

- Sunt virusul Mos Craciun. Daca vrei cadouri, trimite telefonul tau la adresa pe care o vei primi in urmatorul mesaj sms.

- Mos Craciun cu suflet bun, Sa va aduca in Ajun, Carduri VISA Diamant, Carnavaluri pe la Rio, Brazilience-n custodie, Haide, gata cu VISAtul, este gata cozonacul!

- E Craciun! Este divin! Ne uitam pe geam afara…prin zapada Mosul zboara? …Ni se trage de la vin si simt ca ma ia cu lesin...

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Popular Posts