joi, 1 decembrie 2011

Mesaje de mos Nicolae


Mesaje de Mos Nicolae

In ultimii ani, mosul a venit la mine cu... dragoste si speranta... El stie ca nu sufar daca nu vine incarcat cu daruri pentru cizmulitele mele. Sunt norocoasa doar sa stiu ca el exista si ca ii face pe apropiatii mei fericiti. Tu esti unul dintre ei? L-am trimis aseara pe mos la tine, sa-ti sufle in ureche fericirea....


Si pentru ca ai fost fata cuminte mosul o sa-ti aduca un barbat atent, dragut, asa cum iti doresti si meriti...Cu toata dragostea



Pentru sotul meu iubit
Si Nicolae numit
Azi in zi de sarbatoare
Eu ii fac calda urare.

La Multi Ani sa ne traiesti
Pe noi la fel sa ne iubesti
Sa fii vesnic bun si bland
Cat vei trai pe pamant.



Ho,ho,ho - ati fost cuminti dragii mosului? Ati curatzat cizmulitzele frumos, le-ati parfumat (ca sa nu lesine mosul) si le-ati pus la usa? :) Ia sa spuneti acum - cine a fost cuminte si a primit cadouri si cine nu? :)


Ziua de 6 Decembrie sa aduca tuturor romanilor multa sanatate si fericire si ca spiritul acestei zile sfinte sa nu fie uitat.


Cu ocazia sarbatorilor de iarna va doresc multa sanatate, dorintele sa se implineasca iar Dumnezeu sa va protejeze de tot raul din lumea asta. Iar Sf. Nicolae sa va aduca multe cadouri frumoase si dorite de voi.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Popular Posts