joi, 1 decembrie 2011

Idei de cadouri pt Mos Nicolae


Idei de cadouri pt Mos Nicolae

Mos Nicolae este un mos care spre deosebire de mos Craciun nu se arata si lasa in ghetutele copiilor care au fost cuminti in noaptea de 5 spre 6 decembrie cadouri sau  nuieluse pt cei care au fost obraznici.
Cu cativa ani in urma Mos Nicolae era  mai modest si lasa in ghetute dulciuri sau fructe. Incetul cu incetul copiii au devenit mai pretentiosi.
Iata cateva idei de cadouri pt cei mici dar si pt cei mari:

cadouri pt copii pe langa dulciuri acum trebuie sa adaugam jucarii si aici aveti de unde alege pt toate gusturile si pt toate buzunarele de la banala masinuta de plastic, robotei, jucarii de plus, papusi, casute pt papusi, bucatarii in miniatura pt copii,  trenulete si pana la multdoritele jocuri electronice.

- cadouri pt ea puteti alege intre: bijuterii, cosmetice, acum cum e sezonul rece setul caciula, fular si manusi,  accesorii cum ar fi posete, curele, portofele, pt cele cultivate nu strica nici o carte, un telefon mobil pt un cadou trendy, si daca chiar vreti sa dati lovitura o excursie exotica.

-cadouri pt el e tot timpul mai greu.. dar totusi si aici oferta e variata: aparate de ras, after shave, parfumuri, pulovere, cravate pt cei eleganti, camasi, la fel o carte nu e niciodata o idee rea, accesorii pt telenul mobil sau alte gadget-uri electronice.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Popular Posts