vineri, 23 decembrie 2011

Craciun cadouri

Craciun cadouri

Cele mai bune cadouri sunt cele pe care copiii le doresc, iar pentru a alege corect trebuie sa iti cunosti bine copiii.

Dorintele celor mici pot fi indeplinite, mai ales ca exista o multitudine de cadouri care pot sa aduca bucuria pe fetele copiilor. In cazul in care copilul vostru nu-si doreste un cadou anume, indreptati-va atentia catre cadouri educative si utile.

Totul se rezolva doar cu o scrisoare adresata lui Mosului.
Se stie ca baietii sunt mai curiosi din fire si vor sa invete mereu ceva nou. Pentru ei poti alege de fiecare data jocurile pe calculator, vor fi foarte incantati si multumiti. Mai poti alege jocurile magnetice de constructie. Mai mult ca sigur, copilul vostru se va bucura sa descopere cum se construieste o masina, un robot, o casa sau un trenulet.
-->
Jucariile pentru copii trebuie alese si in functie de activitatile pe care cei mici le practica zi de zi.
In cazul in care copilul vostru doreste sa-si faca o colectie cu personajele din desenele animate pe care le urmareste in fiecare zi, adaugati pe lista de cadouri si cateva jucarii din plus sau din cauciuc.
Trebuie sa tineti cont de dorintele celui mic si sa alegeti jucariile mereu la moda!

Pentru fetite puteti alege nelipsitele papusi barbie, care le vor incanta de fiecare data. Daca vreti sa-i faceti o bucurie fetitei si sa-i oferiti jucarii pentru copii la moda, alegeti papusa Cleopatra. Aceasta este una dintre papusile pe care orice fetita ar vrea sa o aiba. Bineinteles, nu pot lipsi hainutele sau bijuteriile pentru fetite.

Aflati din timp care sunt dorintele celui mic si cadourile cale mai potrivite, si ii puteti face o surpriza de neuitat.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Popular Posts