marți, 29 noiembrie 2011

Urari de Craciun

Urari de Craciun

Cu ocazia mult asteptatei sarbatori a Craciunului iti urez ca pacea si calda speranta a Pruncului Iisus sa iti lumineze sufleul, sa iti aduca fericire si liniste interioara tie si celor dragi!!!

Nu.ti urez decit sa ai parte de un MOS BOGAT, PAHAR INCHINAT, SI VISE IMPLINITE.

Pe la geamuri sunt stelute, iar pe foc sunt sarmalute, bradul e in coltul lui, mosul e la treaba lui sa ne fie noua bine iata si CRACIUNUL VINE. Sarbatori fericite!

Lumina sfanta a Nasterii Domnului nostru Iisus Hristos sa va aduca in inimi pace si bucurii duhovnicesti. Craciun Fericit si un An Nou binecuvantat!

Sarbatorile se apropie cu pasi repezi. Zapada cade usor pe trotuar, globuletele asteapta in sertare nerabdatoare. Toti ne pregatim de Craciun.
Cu ocazia acestei mari sarbatori va urez cu multa dragoste si caldura Sarbatori fericite!!!Sper ca mos Craciun :) sa va aduca tot ce va doriti si multa sanatate .
Cu dragoste,

In aceste zile, de Nasterea Mintuitorului IISUS, zile pline de lumina si clinchete de zurgalai, va doresc ca sa aveti parte de calauzirea pasilor pe calea destinului, sa va ocroteasca, sa aveti toata binecuvintarea "UNIVERSULUI" si ajutor deplin, in realizarea tuturor dorintelor,
"MULT NOROC si VISE IMPLINITE"!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Popular Posts