miercuri, 30 noiembrie 2011

Urari de Craciun pt cei dragi


Urari de Craciun pt cei dragi

Craciunul este sarbatoarea pe care o iubesc cel mai mult. Nasterea Domnului inseamna totul pentru mine si ne face ca pentru o clipa sa ne lepadam de hainele existentei noastre stramte si sa judecam cu inima. Acest exercitiu eu mi-l impun in fiecare zi si anul acesta am sa intampin Craciunul intr-un fel deosebit: sper, mai curata si mai buna. Si sper ca acest Craciun sa ma duca pe drumul cel bun, alaturi de cei dragi.
Un Craciun fericit tuturor!!!


Sa vina Craciunul si toti clopoteii din brad sa-ti cante colindul magic care sa poarte cu el increderea, puterea, speranta, de care ai atata nevoie!
La multi ani!


Deodata simti ca nu mai esti...un Tu simplu...ci o persoana complexa si total diferita de cea pe care o cunosteai, esti invaluit de o atmosfera divina ce se invarte ca o ceata rece in jurul fiintei tale. Nu realizezi ce se-ntampla...dar stii ca e ceva minunat!
Te hotarasti sa deschizi ochii si vezi un brad inalt cu globuri divers colorate, vezi cadouri numeroase si o masa plina cu gustari alese. Probabil nu vezi nimic din toate acestea. Doar o camera goala, pustiita iar in mijloc troneaza o crenguta simpla de molid. Pentru un moment devii trist dar...te uiti mai atent si cercetezi locul de parca nu ai fi la tine acasa...ci intr-un loc total strain tie. Privesti in continuare si deodata Il vezi: e Hristos! Te imbratiseaza parinteste si iti ureaza "Craciun fericit!".
Fie ca Sfintele Sarbatori de iarna sa va aduca numai bucurii in suflet, sa reusim sa descoperim cu totii adevaratul sens al Cracinului, sa deschidem larg bratele si sa-L primim pe Hristos cu a Sa lumina divina! Toate cele bune!!! Craciun fericit!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Popular Posts