vineri, 25 noiembrie 2011

Cadouri de Craciun pt femei

Cadouri de Craciun pt femei


Daca vreti sa faceti  cadou de Craciun unei femei : mama, sora, prietena, iubita, sotie etc si sunteti in pana de inspiratie iata cateva idei:
1. Cadouri de Craciun imbracaminte sau incaltaminte:  toate femeile sunt innebunite dupa haine deci daca alegi un cadou din acest capitol nu poti da gres: bluzite, rochii(o rochie care sa o poarte la revelion), geci, paltonase, pantofi, ghete,pt iubite- lenjerie sexi se gasesc chiar si speciale pt Craciun.
2. Cadouri de Craciun bijuterii - cercei, coliere, bratari sau daca aveti intetii serioase un inel ar fi cadoul perfect.
3. Cadouri de Craciun parfumuri: aici e putin mai delicat pt ca ar trebui sa stiti exact ce gusturi are persoana respectiva daca ati auzit-o spunand ca i-ar placea o anumita marca, o anumita frecventa, o numita aroma daca nu sunteti sigur mai bine incercati altceva.
4. Cadouri de Craciun carti: doar daca persoana respectiva are inclinatii spre citit, (s-ar putea ca cititul s-o adoarma). Intrati intr-o librarie, va plimbati de-a lungul rafturilor si sigur o sa va sara in ochi ceva care sa fie exact pt pentru persoana draga.
5. Cadouri de Craciun electrice si electronice: perii pt coafat, palci de indreptat parul, rame foto digitale, camere foto, tablete, telefoane mobile, laptop-uri ar fi de evitat totusi mixerele, robotii de bucatarie, epilatoarele daca nu vreti sa aveti certuri in casa de Craciun.
6.Cadouri de Craciun decoratiuni sunt ideale pt rude si colege iar in supermaket-uri au raionuri intregi cu decoratiuni de Craciun : cani, pernute, lumanari, coronite de pus pe usa, braduti gata impodobiti, cosulete, globuri...sunt amuzante si placute.
Sper sa gasiti cadoul ideal. Succes!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Popular Posts